Welkom

Het Blauwe Zonnetje is sinds 2006 actief met verschillende handarbeid werkzaamheden. Het Blauwe Zonnetje verzorgt cursussen en workshops van beginner tot gevorderde 7 dagen per week, over de onderstaande onderwerpen. Ook voor verkoop van materialen en werkstukken kunt u bij ons terecht. Atelier het Blauwe Zonnetje is te vinden in Diemen. Dit ligt naast Amsterdam in Noord Holland.

Onderdeel van Atelier het Blauwe Zonnetje is de webshop Eendje uit Diemen. Op deze webshop zijn alle hobby artikelen te koop die u ook ziet op de website van Atelier het Blauwe Zonnetje.

Op deze website treft u informatie over onderstaande cursussen en workshops. Selecteer het gewenste onderwerp via het menu bovenaan de website.

De cursussen en workshops kunnen 7 dagen per week gehouden worden en u heeft keuze uit de middag of avond, informeer naar de mogelijkheden. (minimaal 4 personen maximaal 10 personen)

Heeft u specifieke wensen voor een werkstuk, cursus of workshop? Het Blauwe Zonnetje verzorgt cursussen, workshops en werkt in opdracht van bovengenoemde onderwerpen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Wij verkopen ook alle kleuren spectrumglas en materialen om zelf glas in lood en tiffany te maken.

Contact

Atelier Het Blauwe Zonnetje

T. Meerleveld
Wilhelminaplantsoen 41
1111 CJ Diemen

E: Blauwe Zonnetje
M: 06 20388890

KvK: 34300294
BTW: 0606.92.984.B01