Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentxtypo has a deprecated constructor in C:\domains\atelier-het-blauwe-zonnetje.nl\wwwroot\plugins\content\xtypo\xtypo.php on line 18

Hier vind je de privacyverklaring van Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Het gaat hierbij om gegevens die wij nodig hebben om onze diensten en producten aan jou aan te bieden.

 

1. Inleiding

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen
worden en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

Deze privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.


2. Persoonsgegevens die wij verwerken
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, dan verwijderen wij deze informatie.

4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling van bestelde artikelen of afgenomen diensten zoals workshops of cursussen

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren

5. Geautomatiseerde besluitvorming
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen neemt geen, op basis van geautomatiseerde verwerkingen, besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen) tussen zit. Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
Joomla, Opencart

6. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > Bewaartermijn

Personalia                                      > 7 jaar
Adres                                              > 7 jaar

Telefoonnummer                            > 7 jaar

E-mailadres                                    > 7 jaar

IP-adres                                          > 7 jaar

Voor de reden voor het bewaren van deze persoonsgegevens zie 4. Doel en grondslag verwerking hierboven.


7. Delen van persoonsgegevens met derden
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

8. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar onderstaande contactgegevens.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Atelier Het Blauwe Zonnetje & Eendje uit Diemen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens

 

Contactgegevens

Thea Meerleveld

www.atelier-het-blauwe-zonnetje.nl

www.eendjeuitdiemen.nl

Wilhelminaplantsoen 41
1111 CJ, Diemen

0620388890

KvK: 34300294
BTW: 0606.92.984.B01